Skip to main content

Kookworkshops voor het bedrijfsleven

Je wil als werkgever of teamleider wel eens iets bijzonders doen met je team maar verder dan een etentje kom je niet. Je zit altijd naast dezelfde personen die al aandacht genoeg krijgen en degene die je eigenlijk wel eens zou willen spreken zitten altijd aan het eind van de tafel bescheiden te knikken en nemen nauwelijks aan het gesprek deel. Budget voor dure uitjes is er vaak niet. Kliekjes vorming op zo’n avond is meer regel dan uitzondering. Niet verbazingwekkend dat je je afvraagt of dit wel de bedoeling is van het bedrijfsuitje waar toch vaak behoorlijk voor moet worden betaald.

Hierin biedt Marga’s Kitchen uitkomst. U kunt met uw collega’s deelnemen aan een kookworkshop die geheel aan uw wensen wordt aangepast zodat u er het maximale uit kan halen. U gaat samen koken en alhoewel het nooit op hard werken mag gaan lijken en de sfeer zeer ontspannen blijft maakt u in een korte tijd ongelofelijk veel gerechten. Daarna gezellig samen aan tafel en genieten van de gerechten die jullie samen hebben bereid. Bij Marga’s Kitchen beschikken we over een zeer wendbare geest en denken graag met u mee. Niet zelden brengen wij zeer bruikbare ideeën aan. Ook is het geen enkel probleem als u met een internationaal gezelschap wil komen. Dan gaan we gewoon over op het Engels. Ook de recepten zijn dan vertaald zodat iedereen begrijpt wat de bedoeling is. Piece of cake.

Alle recepten kunt u binnen een week downloaden en ontvangt u dus digitaal. Tip. Leuk voor het maken van een receptenboekje waar u eventueel uw zelf gemaakte foto’s van de avond bij plaatst. U heeft behalve een leuke avond en een heerlijk uitgebreid diner ook nog eens heel veel inspiratie voor thuis opgedaan. U kunt dus letterlijk en figuurlijk nog heel lang nagenieten.
Iedereen kan deelnemen aan de workshop. Zelfs de mensen die nog water aan laten branden of alleen maar kunnen koken van woede gaan zich zelf verbazen. Maar ook voor diegene die goed kunnen koken zijn er de nodige uitdagingen en eyeopeners. Met dieetwensen en allergieën wordt ernstig rekening gehouden zodat onze gasten niet alleen kunnen rekenen op een respectvolle maar ook op een zeer veilige omgeving waarbij zij ook royaal aan hun trekken komen.

In een restaurant moet u altijd rekening houden met de overige gasten, heeft u een vaste tafelschikking en kan de uiteindelijke rekening nog altijd behoorlijk tegenvallen. Bij Marga’s Kitchen bent u minimaal 4 uur en maximaal 5 uur onder ons. De gehele ruimte staat tot uw beschikking en iedereen kan makkelijk met iedereen in contact treden. Het is geen uitzondering dat de sfeer na Marga’s Kitchen op de werkvloer in positieve zin opmerkelijk is verandert. Ook prettig, financieel weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Er komen geen spoken meer uit de kast.
U kunt vanaf 8 tot maximaal 60 personen bij ons terecht. Uiteraard is het aantal deelnemers bepalend voor de prijs per persoon. Wel hebben we er alles aan gedaan om deze voor een ieder zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk te houden. Wij geven u met plezier geheel vrijblijvend een prijsopgave en een beschrijving van de kookworkshop zodat u kan kijken of het u aanspreekt. U kunt op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid bij ons terecht. De aanvangstijd kunt u zelf bepalen.

Twijfelt u nog? Neem dan eens een kijkje op het gastenboek. Daar kunt u allemaal reacties en bevindingen van onze gasten vinden. Wij durven te zeggen dat er nog nooit iemand ontevreden bij ons de deur uit is gegaan. Wij vinden het namelijk niet alleen heel erg belangrijk dat u goede waar krijgt voor uw geld maar wij zijn daarnaast als geen ander er ons ook zeer van bewust dat u uiteindelijk onze ambassadeur of ambassadrice bent. Wij willen natuurlijk alleen maar dat u alle reden heeft om positief en enthousiast te zijn over Marga’s Kitchen. De eerlijkste reclame die er is lijkt ons zo.

Oh ja…en ook niet onbelangrijk. U hoeft na afloop niet af te wassen, dat doet Mario voor u.