Praktijkruimte

In het pand van Marga’s Kitchen is ook een prettige praktijkruimte aanwezig. Deze ruimte beschikt over een eigen opgang, wachtruimte en toilet en is per dagdeel van 4 uur te huur. Deze uren liggen wel vast. Te weten van 8.30 uur tot 12.30 uur, van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 17.30 uur tot 21.30 uur.

Het kan zijn dat u niet genoeg ruimte heeft om vanuit huis uw werkzaamheden te verrichten. Het kan ook zijn dat er zich een moment aandient dat u niet meer vanuit huis wil werken omdat dit toch een te grote wissel op uw privé leven blijkt te trekken. Een eigen praktijkruimte buitenshuis waar u zelf kan bepalen wanneer u kunt afspreken wanneer u maar wil is natuurlijk prachtig maar vaak in eerste instantie te prijzig en je verbindt je toch al snel voor minimaal één jaar maar vaak zelfs veel langer aan een huurcontract terwijl je nog niet goed kan overzien hoe het allemaal gaat lopen.
Dan is onze praktijkruimte een mooie tussenstap. U neemt minimaal 1 vast dagdeel per week bij ons af. Wij zorgen er voor dat deze ruimte is opgeruimd met uitzondering van uw persoonlijke materialen. Er staat een massagebank die u tegen een kleine vergoeding mag gebruiken indien dit voor uw beroep noodzakelijk is. U heeft een opzegtermijn van drie maanden, een periode die financieel goed te overzien is.
Prijs per dagdeel bedraagt € 20,00 incl. 21% B.T.W.
Prijs bij afname van twee aan een gesloten vaste dagdelen (bijvoorbeeld ochtend en middag of middag en avond) bedraagt € 35,00 incl. 21% B.T.W. U mag dan ook van het er tussenliggende half uur van de ruimte gebruik maken.
Vergoeding gebruik massagebank € 15,00 incl. 21% B.T.W. per maand.

Mocht u een aanvraag krijgen die niet binnen uw dagdeel ligt dan mag u altijd op basis van beschikbaarheid er een dagdeel bij huren. De prijs hiervan bedraagt bij contract voor één vast dagdeel € 20,00 incl. B.T.W. per keer en bij een contract van twee aan een gesloten dagdelen € 15,00 incl. B.T.W. per keer.
Tussen de bedrijven door kunt u gewoon lekker een kop koffie, cappuccino, espresso of thee in de keuken pakken of aan uw cliënten aanbieden. Daar rekenen wij niets extra voor.

De praktijkruimte van Marga’s Kitchen is een mooie tussenstap gebleken naar een hoger plan. Al heel wat mensen zijn hier uit hun jasje gegroeid en beschikken inmiddels over een eigen praktijkruimte. Dat vinden wij niet jammer. Dat vinden wij mooi en fantastisch dat wij daar een steentje aan hebben kunnen bij dragen. Door de workshops kunnen wij heel wat mensen van uw bestaan op de hoogte brengen en dat levert dikwijls nieuwe cliënten voor u op. Omgekeerd zien uw cliënten ook onze keuken en dat heeft ook al menigmaal tot een opdracht voor ons geleid. Kortom. Iedereen vaart er wel.

Mocht u interesse hebben, maak dan even een afspraak, dan neem ik alle tijd voor u.