­

De Winkel

Toen Marga’s Kitchen vijf jaar geleden van start ging deden we de kook- en cadeau winkel er gewoon bij. Dat was ook geen probleem en dat liep makkelijk naast elkaar door.
Op een gegeven moment werd het zo druk in de keuken dat de openingstijden steeds moeilijker gehandhaafd konden worden. De groepen voor de kookworkshops kwamen dagelijks en werden groter waardoor de daarbij behorende voorbereidingen veel meer tijd in beslag namen. Ook de gewenste aanvangstijd lag met enige regelmaat voor de sluitingstijd van de winkel waardoor wij mensen teleur moesten stellen. Dat kon natuurlijk niet langer. Uiteindelijk zijn wij altijd uit gegaan van het principe dat de klant koning is.

MOO-IER, DE NIEUWE WINKEL
Tijd voor een andere oplossing dus. Die hebben wij gevonden in twee hele aardige meiden; Monique (Moo) en Iris (Ier), die de winkel helemaal in eigentijdse stijl hebben gepimpt en voorzien van de leukste must haves in de vorm van sieraden, tassen, shawls en van alles op het gebied van leuke aanvullingen om het thuis nog sfeervoller te maken.
Een leuke naam voor de winkel was ook zo gevonden. Moo (afkorting van Monique) – Ier (afkorting van Iris) dat wordt dus samen mooier en dat is ook precies wat de dames u willen bieden. Alles kan altijd nog veel mooier. U kunt een kijkje nemen op hun site. www.moo-ier.nl Kunt u al vast indrukken op doen.

U vindt in de winkel de leukste en origineelste cadeaus in elke prijsklasse. Denk daarbij aan de in plaats van een bloemetje geste tot aan de hele bijzondere gelegenheid dat je echt met iets fantastisch op de proppen wil komen. Zij helpen u heel erg graag bij het maken van een keuze en besteden aan ieder cadeau of presentje heel veel aandacht. Er gaat niets, zelfs als u dat niet nodig vindt, de winkel uit zonder dat het prachtig is ingepakt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om eens even lekker op uw gemak rond te snuffelen. Dat alleen al levert heel veel inspiratie en nieuwe ideeën op.

Daarnaast zijn de dames ook nog interieurspecialistes. Natuurlijk gaan de alarmbellen dan bij u rinkelen. Dat zal wel reuze duur zijn. Het tegendeel is echter het geval. Deze dames hanteren heldere prijzen zodat u vooraf al precies weet wat het kost. In de praktijk zou dit voor u kunnen betekenen dat u voor een luttel bedrag al kan voorkomen dat u de verkeerde kleur verf op de muur strijkt. Niet alleen bijzonder jammer van het geld maar ook voor alle tijd die u er dan al tevergeefs heeft in gestoken. Ook kan een simpele verandering in de bestaande situatie van uw inrichting al heel veel opleveren in ruimte en/of sfeer. Mocht u met de gedachten spelen om wat in uw huis te veranderen, kom gerust langs, het verplicht u tot niets maar het zou ook maar zo een geweldige oplossing voor u kunnen zijn waar u nog jaren veel woonplezier aan beleefd. Dat hebben Moo en Ier inmiddels voor heel veel mensen al dik waargemaakt in het afgelopen jaar.

Nieuwsgierig geworden?
Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur is de winkel open. Moo en Ier heten u hartelijk welkom.
Voor wat betreft kookapparatuur en keukengerei kunt u ook gewoon in deze winkel terecht. Ook daar hebben zij alle verstand van en kunnen u uitgebreid informeren. Of, als we er zijn, dan roepen ze ons er gewoon even bij en dan nemen wij het over. Kunnen wij u gelijk onze prachtige keuken laten zien als u dat leuk vind.

­