Skip to main content

Keuken huren?

U maakt deel uit van een kookclub en zoekt een geschikte locatie.
Ook hierin voorziet Marga’s Kitchen. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u de werkelijk prachtige en sfeervolle keuken huren en kunt u gebruik maken van de nieuwste apparatuur, scherpste messen, overig kookgerei en twee AGA fornuizen en een buitenkeuken voorzien van grote Barbecue en Wokbrander.

U heeft alle (werk)ruimte en kan tafelen in een gezellig ambiance. De ene keer kiest u er voor om informeel aan de werkbar midden in de keuken te dineren, de andere keer schuift u aan één van de tafels of als het een mooie zwoele zomeravond is dan lekker buiten op het terras. Doen we de buitenhaard wat later op de avond ook nog even voor u aan. Geen avond is het zelfde en wij doen altijd ons best om er iedere keer weer iets bijzonders voor u van te maken. Wij helpen u gedurende de avond met het aanreiken van de benodigdheden, helpen met de apparatuur en indien gewenst geven wij u advies. Zodra u aan tafel gaat bent u onder ons en verdwijnen wij naar de achtergrond.

De prijs bedraagt bij minimale afname van de keuken voor 6 x per jaar € 200,00 incl. b.t.w. per keer bij maximale deelname tot 14 personen.
Voor iedere deelnemer boven de 14 wordt € 10,00 incl. b.t.w. extra in rekening gebracht. Bij de prijs zijn ook een kopje koffie, espresso, cappuccino of thee na het door u bereide diner inbegrepen. En……. daar gaat u vast heel blij van worden. De afwas verzorgen wij. Dus na afloop kunt u na een leuke avond te hebben genoten met uw kookmaatjes weer voldaan huiswaarts keren.

U wil zelf een kookworkshop geven.
Alhoewel ik zelf op de achtergrond aanwezig blijf voor calamiteiten of vragen ga ik er dan wel vanuit dat er enige kennis van zaken aanwezig is op kookgebied. Behalve dat de keuken natuurlijk ongemoeid moet blijven staat de veiligheid voor uw gasten hier voorop.

Vergist u zich dus niet. Goed kunnen koken is nog geen garantie dat u ook een kookworkshop kunt geven. Logistiek moet alles goed overdacht worden (12 man gelijktijdig bij het fornuis werkt bijvoorbeeld niet) en u moet voorbereid zijn op de gekste situaties die u niet zo 1 2 3 verzint. Dit alles bedoel ik beslist niet aanmatigend maar ik heb helaas wel eens moeten constateren dat het geven van een kookworkshop behoorlijk onderschat werd. Daarbij opgeteld is het gedurende dit soort avonden absoluut niet de bedoeling dat ik op de voorgrond treed en kan het geen kwaad om dit extra onder de aandacht te brengen.

U bent uiteraard de gastheer of gastvrouw. Het is uw kookworkshop dus daar ga ik mij uiteraard niet inhoudelijk in mengen. Alleen als u een vraag heeft dan kunt u altijd op mij terugvallen. Het gebruik van serviesgoed, glaswerk, bestek etc. is bij de prijs inbegrepen en u mag er ook nog een kopje koffie, espresso, cappuccino of thee na afloop bij uitserveren voor uw gasten. Ook voor u wordt de afwas tussentijds en het restant na afloop gedaan.

Indien u de keuken minder dan 6 x per jaar afneemt bedraagt de prijs € 275,00 incl. b.t.w. tot maximaal 14 deelnemers inclusief u zelf. Voor elke deelnemer meer wordt er € 10,00 incl. b.t.w. in rekening gebracht. Bij afname van 6 x per jaar bedraagt de prijs ook voor u € 200,00 incl b.t.w. per keer. U kunt dan maximaal 5 uur in zijn totaliteit gebruik maken van de keuken. Uiterlijk 22.30 uur door de week en 23.00 uur in het weekend (vrijdagavond zaterdagavond) is het sluitingstijd in verband met afspraken met onze buren.

Meer informatie? Klik HIER...